انواع روش های فروش اینترنتی

انواع روش های فروش اینترنتی
روز به روز افراد بیشتری به سمت استفاده از خدمات آنلاین یا اینترنتی میروند و خرید و فروش به صورت اینترنتی هم از این قاعده مستثنی نیست.
در این مقاله انواعی از روش های فروش آنلاین را به شما معرفی میکنیم:
سایت ها و اپلیکیشن های نیازمندی
یکی از انواع روش های فروش اینترنتی استفاده از سایت نیازمندی هاست.اپلیکیشن شیپور و دیوار در ایران شناخته شده تر از سایرین می باشد و مردم در سراسر کشور می توانند از آن برای خرید و فروش محصولات مورد نظر و حتی ماشین، خونه و غیره استفاده کنند.
مزیت این گونه سایت ها آن است که شما نیازی به پرداخت هزینه هنگفت ندارید و می توانید عکس محصول مورد نظرتان را به صورت رایگان قرار دهید و هر از چند گاهی برای دیده شدن در ابتدای لیست جست و جو مبلغ بسیار ناچیزی بپردازید. یا اینکه می توانید پس از گذشت چند روز تبلیغ خود را پاک کرده و مجدد آن را منتشر کنید.
سوشال مدیا یا شبکه های اجتماعی
در هر کشوری یک شبکه اجتماعی مخاطبان بیشتری را به خود جذب کرده می کند، مثلا در ایران اینستاگرام در بین افراد طرفدار بیشتری دارد. برای اینکار کافی است تا یک صفحه با نام تجاری یا برند خود ایجاد کنید و در قسمت پروفایل اطلاعات مربوطه از جمله شماره تماس، آدرس و غیره را قرار دهید. سپس از محصولات خود عکس گرفته و در این صفحه منتشر نمایید. عکس شما تاثیر بسیار زیادی در جذب مخاطب دارد و میتواند موجب افزایش فروش در کسب و کارتان شود. از این رو باید به نکات زیادی از جمله نور محیط توجه نمایید. شما می توانید عکاسی از محصولاتتان را به متخصصان این حرفه بسپارید. برای جلوگیری از به سرقت رفتن و سوءاستفاده از عکس هایتان نام برند تجاری و یا لوگوی خود را بر روی عکس ها قرار دهید. می توانید با صرف هزینه از صفحات پر بازدید تر بخواهید تا برای شما تبلیغ کنند اما باید مطمئن شوید که دنبال کننده های آن صفحه واقعی باشند. هر روز پست یا استوری بگذارید تا مخاطب کم کم با برند شما آشنا شود و نام تجاریتان را به خاطر بسپارد.
بازار های الکترونیک
یکی از انواع روش های فروش اینترنتی بازارهای الکترونیک می باشند. امروزه بازارهای الکترونیک رشد بسیار خوبی داشته اند و سهم بسیار زیادی در تجارت الکترونیک دارند. این بازار ها بسیار پر بازدید هستند و روزانه افراد زیادی برای خرید و مشاهده قیمت ها به این سایت ها مراجعه می کنند. در نتیجه برند تجاری شما بیشتر دیده می شود و افراد مختلفی از سراسر کشور آن را می شناسند. از جمله این بازارهای الکترونیکی میتوان به گروه علی بابا که از برترین های جهان و چین می باشد، اشاره کرد. همچنین در کشور خودمان بازارهای الکترونیکی همچون بامیلو و دیجی کالا شناخته شده تر هستند. عملکرد این نوع بازار های الکترونیک بدین صورت است که محصولات در سایت قرار داده می شوند و پس از آن که خریدار آن را انتخاب و به سبد خرید اضافه کرد در پلتفرم مدیریت فروش که در اختیار فروشنده می باشد، نمایش داده می شود. سپس فروشنده محصول را برای انبار ارسال می کند. گاهی خود شرکت محصولات را در انبار نگه داری می کند و ارسال مستقیما از انبار شرکت صورت می گیرد و گاهی هم فروشنده با پرداخت هزینه های انبار محصول خود را درشرکت انبار می کند.
فروش با موبایل از طریق «با سلام»
سایت و اپلیکیشن «با سلام» هم یکی از سرویسهایی است که میتوانید برای فروش محصولات خود از طریق موبایل از آن استفاده کنید.
البته اپلیکیشن موبایل این سرویس فقط برای سیستمعامل اندروید منتشر شده است اما کاربران iOS میتوانند از نسخهی وب این سرویس استفاده کنند.
در «با سلام» شما میتوانید یک غرفهی مجازی و آنلاین برای خود داشته باشید و محصولاتتان را به آن اضافه کنید. هدف این سرویس خدمت دادن به کسب و کارهای کوچک است تا بتوانند بدون واسطه محصول و کالایشان را به فروش برسانند.
از همین رو برای فروش محصول با موبایل میتوانید از این اپلیکیشن بر روی اندروید استفاده کنید.
ثبت سفارش و فروش از طریق فرمهای پرداخت
بسیاری از تامین کنندگان درگاههای واسط پرداخت اینترنتی مانند زرین پال و پِی داتآیآر، پیپینگ و…، از فرمهای پرداخت پشتیبانی میکنند. شما میتوانید برای یک محصول و یا خدمتی که بهصورت آنلاین انجام میدهید (مانند کار طراحی لوگو، بنر، ترجمه و…) یک فرم پرداخت ایجاد کنید.
در این فرمها بهجای عنوان میتوانید نام محصول و خدمت خود را وارد و قیمت را مشخص کنید. این فرمهای پرداخت که شامل قسمت توضیحات (برای اطلاعات بیشتر) هستند، به صورت یک لینک کوتاه در اختیار شما قرار میگیرند و شما میتوانید آن لینک را به هرکس که قصد دارید کاری برایش انجام دهید یا چیزی به آن بفروشید ارسال کنید. از این طریق مشتری میتوانید با اطمنیان به درگاههای واسط پرداخت، خرید خود را به صورت آنلاین انجام داده و همچنین سفارش را ثبت کند.
تهیه و تنظیم: گروه تحقیقاتی ثروت تفکر
دیدگاهتان را بنویسید